Istra Nest d.o.o – za upravljenje i održavanje
nekretnina i turistička agencija.

Ulica Škokovica – Via Skokovica 29, 52100, Pula, HR

office@istranest.hr

+385 91 383 8328

Pošaljite nam poruku

Ova je stranica zaštićena reCAPTCHA-om i primjenjuje Google Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Loading...

TKO SMO MI?

Istra Nest, turistička agencija ,koja se bavi i upravljanjem i održavanjem nekretnina, osnovana je s ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga upravljanja, održavanja nekretnina, i turističkih usluga. Kroz svoj rad, tvrtka teži postati pouzdani pružatelj ovih usluga u Istri , nudeći cjelokupno rješenje za vlasnike nekretnina i posjetitelje ove prekrasne regije.

Osnovne informacije o društvu

Istra Nest je koncipiran kao integralni pružatelj usluga u području turizma i nekretnina. Društvo je registrirano za djelatnost upravljanja i održavanja nekretnina, što uključuje široki spektar aktivnosti od redovitog čišćenja i održavanja do hitnih popravaka i nadogradnji. Pored toga, uloga turističke agencije omogućuje dobro pripremljen smještaj koji će omogućiti maksimalnu ugodnost.

Djelatnosti i usluge

Upravljanje i održavanje nekretnina

Kao dio svojih temeljnih djelatnosti, Istra Nest nudi kompletno upravljanje nekretninama koje omogućuje vlasnicima bezbrižnost, znajući da su njihova ulaganja u sigurnim rukama. Usluga uključuje redovito nadziranje stanja objekta, brigu o održavanju zelenih površina te organizaciju i provođenje potrebnih popravaka i modernizacija.

Turistička agencija

Kroz svoj segment turističke agencije, Istra Nest posreduje u pružanju smještaja koje zadovoljava visoke standarde komfora i kvalitete. Posebna pozornost posvećuje se autentičnom iskustvu Istarske županije, s ciljem da gosti osjete duh regije kroz ponudu lokalne hrane, običaja i kulture. Turisti mogu birati između vila, moderno opremljenih stanova ili tradicionalnih istarskih kućica.

Zaključak

Istra Nest d.o.o. predstavlja značajan doprinos turističkoj ponudi Istarske županije sa svojim sveobuhvatnim pristupom upravljanju nekretninama te turističkim aktivnostima. Nastojanjem da spoji moderno gostoprimstvo s autentičnim iskustvima regije, tvrtka se afirmira kao ključni akter na tržištu ne samo kao pružatelj usluga nego kao promotor Istarske županije kao destinacije koja nudi mnogo više od standardnog odmora.